Eat Sous – landelijke bezorging

Perfect om jezelf of je geliefdes (partners, vrienden, opa’s/oma’s, ouders, collega’s) mee te verrassen: een heerlijk samengestelde ontbijt-/brunchbox óf een zoete borrelplank-box van WALDO!

Je kan de box t/m donderdagavond 20.00u bestellen via onderstaande link en dan wordt deze op zaterdag bij je thuisbezorgd. De avond van tevoren rond 22.00u krijg je een mailtje met daarin het verwachte aflevertijdstip.

Het Menu – Ontbijt/Brunch Box
  • Onze Ontbijt/Brunch Box zit boordevol lekkernijen. Geniet van 2 zelf af te bakken scones met clotted cream en huisgemaakte framboos-aardbei jam, een vers desembroodje, een liter verse jus d’orange, 2 croissants om af te bakken, 2 mini-taartjes (pecan-karamel en passievrucht-yuzu witte chocolade), verse tuinkers, vers fruit, gerookte zalm en pata negra ham. Een perfecte balans tussen hartig en zoet, compleet met een verfrissende fruitsmoothie. Bestel nu voor een heerlijke ochtend!

Deze box is rijkelijk gevuld dus je kunt er ook met meer personen van genieten

Het Menu – WALDO’s Zoete Plank
  • Onze Zoete Plank zit vol met verleidelijke lekkernijen, waaronder 2 mini-taartjes (pecan karamel en cheesecake framboos), 2 brownies (classic en oreo cookies), een zakje brokken chocolade (150 gram), verse cress, vers fruit, pecan karamel mousse, gouden pecannoten en een elegante houten snijplank met het WALDO-logo. Perfect om van te genieten tijdens een bijzondere gelegenheid. Bestel de Zoete Plank nu en geniet van deze verwennerij!

De producten zijn kraakvers en kunnen nog circa 2 dagen worden bewaard na ontvangst. De scones, croissants en het desembrood bak je nog lekker zelf af in de oven. In de boxen zit een praktische flyer met de exacte inhoud én een QR-code welke verwijst naar een instructiefilmpje van Waldo zelf, zodat je je geen zorgen hoeft te maken hoe je het perfecte ontbijt of een heerlijke zoete borrelplank op tafel zet!