High tea, coffee of mocktail reserveren

Trakteer jezelf op een moment van verwennerij bij WALDO chocolade & patisserie. Kom langs en geniet van een ontspannen moment vol lekkernijen en gezelligheid. We verwelkomen je graag in Amsterdam (Eerste Sweelinckstraat 14)

De prijs bedraagt €27,50 per persoon voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.

High-tea lekkernijen

Bij onze High Tea geniet je van onbeperkte thee vergezeld door een smakelijke selectie lekkernijen. Verwen jezelf met verrukkelijke mini-taartjes, fudgy brownies, en traditionele scones geserveerd met clotted cream en jam. De hartige hapjes zorgen voor een perfecte balans, terwijl een verfrissende vers fruit smoothie de smaakervaring compleet maakt.

High-coffee lekkernijen

Geniet van jouw favoriete koffie, zoals de heerlijke pumpkin spice latte, samen met een selectie verrukkelijke lekkernijen. Onze gevulde croissants met caramel mousse, mini-taartjes, smeuïge brownies, en brokken chocolade zorgen voor een onweerstaanbare zoete verleiding. Verwen jezelf met knapperige cookies en fris vers fruit.

High-mocktail lekkernijen

Ontdek onze drie verleidelijke mocktailsSangria, Gin-Tonic en Pornstar Martini. Ze worden perfect gecombineerd met fruitige mini-taartjes, verrukkelijke blondies en gevulde scones. Voor een verfrissende noot, geniet van vers fruit. Een smaakvolle, alcoholvrije ervaring om van te genieten!

Vul het onderstaande reserveringsformulier in om jouw tafel te boeken. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Betaal