Relatiegeschenken

Wist je dat je bij WALDO ook terecht kunt voor relatiegeschenken op maat?

Wil je je collega’s of relaties bedanken voor het afgelopen jaar? Iemand in het zonnetje zetten óf verrassen voor zijn of haar verjaardag? Of heb je als bedrijf wat te vieren en hoort daar taart / chocolade bij? Ook voor ontbijtboxen ben je bij ons aan het juiste adres, we maken er altijd weer een feestje van.

Met veel plezier en liefde mogen wij met grote regelmaat een divers klantenbestand blij maken met onze heerlijke creaties. Zo hebben bijvoorbeeld bol.com, Quote 500, vanDAM, RTL, diverse makelaar- en advocatenkantoren, zorginstellingen en onderwijsinstellingen genoten van onze heerlijke creaties.

Brievenbuspost

Wij maken ook dagelijks leuke brievenbuspakketjes welke, in samenwerking met PostNL,
de volgende dag worden bezorgd.

We versturen onze brownies in diverse smaken, maar ook de brok chocolade! Een handgeschreven kaartje erbij, en zelfs de personalisering van de brievenbusverzenddoosjes in bijvoorbeeld jullie huisstijlkleuren en logo kunnen we voor jullie regelen.  

Wil je weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Voor meer informatie over de mogelijkheden mag je een mail sturen naar info@waldopatisserie.nl en dan nemen wij zsm contact met je op.