Wie is WALDO

Op 15-jarige leeftijd werd Waldo gegrepen door het banketbakkersvak. ‘De veelvuldigheid en mogelijkheden die het vak biedt, intrigeerde maar bovenal motiveerde me. Oneindig variëren met smaken en afwerkingen, mijn droom was geboren.’

Het atelier van WALDO is de broedplaats voor alle nieuwe creaties. Continue vernieuwen en verfijnen voor de perfecte balans in smaak en textuur. Ieder seizoen nieuwe verrassende producten in het assortiment. WALDO is altijd op zoek naar nieuwe smaken, dat is wat hij het liefste doet en waar hij zijn creativiteit in kwijt kan.

Sven Benjamins Fotografie

De kneepjes en geheimen van het vak leerde hij onder andere in België, waar anders? Waldo heeft na zijn opleiding ervaring opgedaan in diverse mooie zaken zoals Huis Ter Duin (Latour), Landgoed Duin & Kruidberg, Hilton Double Tree, De Taart van mijn Tante en De Bakkerswinkel.

Nu is Waldo officieel Leermeester in zijn vak. In zijn eigen atelier is Waldo voortdurend bezig met zijn passie. Continue vernieuwen en verfijnen voor de perfecte balans in smaak en textuur. Ieder seizoen nieuwe verrassende producten in het assortiment. Waldo is altijd opzoek naar nieuwe smaken, dat is wat hij het liefste doet en waar hij zijn creativiteit in kwijt kan.

WINKEL

Elandsgracht 91
1016 TS AMSTERDAM

maandag t/m vrijdag 10.00-18.30
zaterdag 09.00-18.30  |
zondag gesloten

WINKEL / BAKKERIJ / KOFFIE

Eerste Sweelinckstraat 14
1073 CM  AMSTERDAM

dinsdag t/m zaterdag 11.00-17.30
zondag en maandag gesloten